Site για ταινιες...

Μπειτε και γραψτε μας σχολια στο newandupcomingfilms.yooblog.gr.

Αμα θελετε να δειτε ταινιες παλιες και καινουργιες που θα βαζουμε για αφιερωματα εκει.

Μια χορηγια του newandupcomingfilms.blogspot.com

Miltos Films

Το site συντομα κοντα σας

Αναγνώστες

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009

...Προσεχως....!

Παμε να δουμε τις ταινιες που ερχονται σε λιγο καιρο στους κινηματογραφους....
(Οι ταινιες Pink Panther 2,Η σκονη του χρονου,He just not than into you,Grand Torino,και Guiness δεν εχουν στοιχεια.Σε λιγο καιρο κοντα σας.)

1:
Sukiyaki Western Django

Πρεμιερια
Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2009
Χρονολογία παραγωγής: 2007
Είδος ταινίας: Γουεστερν
Χώρα παραγωγής: Ιαπωνια


Η συμμορία Γκέντζι έρχεται αντιμέτωπη με την συμμορία Χάικε για άλλη μια φορά, σε μια φτωχή ορεινή κωμόπολη, όπου μπορεί να είναι θαμμένος ένας μυθικός θησαυρός. Στην κωμόπολη εμφανίζεται ένας μοναχικός πιστολέρο, που κουβαλά ψυχικά τραύματα αλλά είναι άσος στο σημάδι. Όλοι αναρωτιούνται με ποια από τις δυο συμμορίες θα αποφασίσει να ενώσει τις δυνάμεις του. Βρώμικα κόλπα, προδοσία, επιθυμίες και έρωτας φουντώνουν, όταν η κατάσταση εκρήγνυται σε μια εντυπωσιακή τελική αναμέτρηση.

Σεναριο:Τακασι Μικε,Μασα Νακαμουρα
Ηθοποιοι:Κουεντιν Ταραντινο,Γιουσουκε Ισεια,Χιντεακι Ιτο,Μασανομπου Αντο,Κοισι Σατο

2:Μπολτ

Διάρκεια: 103 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2009
Χρονολογία παραγωγής: 2008
Είδος ταινίας: Κινουμενα Σχεδια
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ



Ο Μπολτ δεν είναι ένας συνηθισμένος σκύλος. Είναι ένας σούπερ-σκύλος που ζει μέσα στον κίνδυνο και την ίντριγκα… τουλάχιστον όσο βρίσκεται μπροστά από τις κάμερες. Γιατί ο Μπολτ είναι ένας τηλεοπτικός αστέρας του Χόλιγουντ! Όταν όμως τον στέλνουν από λάθος στη Νέα Υόρκη, αρχίζει η μεγαλύτερη μέχρι στιγμής περιπέτειά του. Με την ψευδαίσθηση πως οι απίστευτες κινηματογραφικές του δυνάμεις και τα κατορθώματα του είναι αληθινά, θα ξεκινήσει ένα ταξίδι στον πραγματικό κόσμο, για να βρει την αγαπημένη ιδιοκτήτρια και συμπρωταγωνίστριά του, την Πένι. Με συντρόφους στο ταξίδι έναν κατάκοπο, πρώην σπιτόγατο, τον Μίτενς και ένα μανιακό με την τηλεόραση χάμστερ, τον Ρίνο, ο Μπολτ θα ανακαλύψει πως δεν χρειάζεται τις σούπερ-δυνάμεις του για να είναι ήρωας.

Σεναριο:Νταν Φογκελμαν,Κρις Γουιλιαμς
Ελληνικες Φωνες:Κατερινα Τσαβαλου,Δημητρης Σταροβας,Σμαραγδα Καρυδη,Θωδορης Αθεριδης,Αντωνης Λουδαρος,Γιαννης Ζουγανελης,Μιχαλης Ρεππας,Κρις Ουιλιαμ


3:Ο Παλαιστης

Διάρκεια: 115 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2009
Χρονολογία παραγωγής: 2008
Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑ
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ

Ένας απόμαχος επαγγελματίας παλαιστής, ο Ράντι "The Ram" Ρόμπινσον εξακολουθεί να αγωνίζεται στο ''ανεπίσημο" κύκλωμα προκειμένου να παραμένει σε φόρμα. Το όνειρό του να επιστρέψει για να αντιμετωπίσει τον πρώην αντίπαλό του σε μια εμφάνιση. Η βραβευμένη ταινία που συγκλόνισε την Βενετία από τον σκηνοθέτη του "π" και του "Requiem For A Dream".

Σεναριο:Ρομπερτ Σιγκελ
Ηθοποιοι:Μαριζα Τομει,Μικι Ρουρκ,Εβαν Ρειτσελ Γουντ



Αυτα για σημερα.Μεχρι αυριο να'στε καλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου