Site για ταινιες...

Μπειτε και γραψτε μας σχολια στο newandupcomingfilms.yooblog.gr.

Αμα θελετε να δειτε ταινιες παλιες και καινουργιες που θα βαζουμε για αφιερωματα εκει.

Μια χορηγια του newandupcomingfilms.blogspot.com

Miltos Films

Το site συντομα κοντα σας

Αναγνώστες

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2009

...Προσεχως....!!!

Ταινιες προσεχως....


1:
ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ

Σενάριο: Τζον Πατρικ Σανλει
Ηθοποιοί: Μεριλ Στριπ,Φιλιπ Σειμουρ Χοφμαν,Βαιολα Ντειβις ,Ειμι Ανταμς, Κερι Πρεστον,Τζον Πατρικ Σανλει
Διάρκεια: 105 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2009
Χρονολογία παραγωγής: 2008
Είδος ταινίας: Κοινωνικη


Σε ένα καθολικό σχολείο στο Μπρονξ, μία καλόγρια γίνεται καχύποπτη καθώς παρατηρεί το αυξανόμενο ενδιαφέρον ενός ιερέα για τη ζωή ενός συγκεκριμένου νεαρού μαύρου μαθητή. Είναι υπερβολικά προστατευτική μήπως όχι αρκετά; Θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει το σύστημα για να μάθει τι συμβαίνει στην πραγματικοτητα;



2:Η ΔΟΥΚΙΣΣΑ

Σενάριο: Τζεφρι Χατσερ
Ηθοποιοί: Ρειφ Φαινς,Κιρα Ναιτλι , Σαρλοτ Ραμπλινγκ , Σαουλ Ντιμπ
Διάρκεια: 111 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2009
Χρονολογία παραγωγής: 2008
Είδος ταινίας: ΕΠΟΧΗΣ
Χώρα παραγωγής: ΑΓΓΛΙΑ, ΙΤΑΛΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ


Η Δούκισσα του Ντέβονσαϊρ, Τζορτζιάνα Σπένσερ, ήταν το απόλυτο 'It Girl'. Έξυπνη, λαμπερή και αγαπητή, είχε όλες τις δυνατότητες για να συμμετέχει ενεργά στην διεθνή πολιτική σκηνή. Ως επικεφαλής του προοδευτικού κόμματος των Whig, κατάφερε να επιφέρει συντριπτικές αλλαγές στην κοινωνία της Αγγλίας. Κι ενώ η δύναμη και η δημοτικότητά της μεγάλωναν, ένας μόνο άντρας αντιστεκόταν σθεναρά στη γοητεία της: ο ίδιος της ο σύζυγος, ο Δούκας. Όταν τελικά εκείνη αποφάσισε να βρει το δρόμο της ακολουθώντας την καρδιά της, οι συνέπειες των πράξεών της έγιναν το κυρίαρχο θέμα συζήτησης σε ολόκληρο το Λονδίνο.




3:Ο Μελανοκαρδος

Διάρκεια: 106 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2009
Χρονολογία παραγωγής: 2008
Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ
Χώρα παραγωγής: ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΑΓΓΛΙΑ, ΗΠΑ

Σεναριο: Κορνελια Φουνκε

Ηθοποιοι
: Πολ Μπετανι,Μπρενταν Μπρειζερ,Τζιμ Μπροντμπεντ,Ελεν Μιρεν,Αντι Σερκις,Ελιζα Χοουπ Μπενετ


Ο Μόρτιμερ "Μο" Φόλτσαρτ και η 12χρονη κόρη του, η Μέγκι, μοιράζονται ένα πάθος για τα βιβλία. Αυτό που επίσης έχουν κοινό είναι ένα μοναδικό ταλέντο να ζωντανεύουν ήρωες από βιβλία, όποτε τα διαβάζουν δυνατά. Αλλά υπάρχει ένας κίνδυνος: για κάθε ήρωα που ζωντανεύει από ένα βιβλίο, ένα αληθινό πρόσωπο εξαφανίζεται μέσα στις σελίδες του. Σε μία από τις επισκέψεις τους σε ένα βιβλιοπωλείο με μεταχειρισμένα βιβλία, ο Μο ακούει φωνές που είχε να ακούσει εδώ και χρόνια, κι όταν εντοπίζει το βιβλίο από το οποίο βγαίνουν, νιώθει μια ανατριχίλα στη ραχοκοκαλιά του. Είναι ο Μελανόκαρδος, ένα βιβλίο γεμάτο με εικονογραφήσεις από μεσαιωνικά κάστρα και παράξενα πλάσματα -ένα βιβλίο το οποίο ψάχνει να το βρει από τότε που η Μέγκι ήταν τριών ετών, όταν η μητέρα της, η Ρέζα, εξαφανίστηκε μέσα στο γεμάτο μυστικισμό κόσμο του. Αλλά το σχέδιο του Μο να χρησιμοποιήσει το βιβλίο, για να βρει και να σώσει τη Ρέζα ανατρέπεται όταν ο Αιγόκερως, ο σατανικός κακός του Μελανόκαρδου, απαγάγει τη Μέγκι και απαιτεί από τον Μο να ζωντανέψει κι άλλους κακούς ήρωες του βιβλίου. Αποφασισμένος να σώσει την κόρη του και να στείλει τους φανταστικούς ήρωες πίσω εκεί όπου ανήκουν, ο Μο συγκεντρώνει μία ομάδα από τελείως ετερόκλητους συμμάχους -τόσο αληθινούς όσο και μαγικούς- και ξεκινά για ένα τολμηρό και γεμάτο κινδύνους ταξίδι για να βάλει ξανά τα πράγματα στη θέση τους.


Αυτες ηταν οι σημερινες ταινιες (23/1/09) προσεχως.Αυριο θα εχουμε νεες ταινιες προσεχως και προβαλλομενες στον κινηματογραφο.
Μεχρι αυριο να'στε καλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου