Site για ταινιες...

Μπειτε και γραψτε μας σχολια στο newandupcomingfilms.yooblog.gr.

Αμα θελετε να δειτε ταινιες παλιες και καινουργιες που θα βαζουμε για αφιερωματα εκει.

Μια χορηγια του newandupcomingfilms.blogspot.com

Miltos Films

Το site συντομα κοντα σας

Αναγνώστες

Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2009

Νεες ταινιες και προσεχως.... 24/1/09

Ας παμε να δουμε τις νεες ταινιες στον κινηματογραφο για σημερα...

1:Νυφες σε πολεμο
90' Ρομαντικη Κομεντι


Η Λιβ και η Έμμα είναι καρδιακές φίλες, γνωρίζονται από πολύ μικρή ηλικία και είναι πάντα η μια δίπλα στην άλλη, τόσο στα ευχάριστα όσο και στα δυσάρεστα. Είναι τόσο αγαπημένες, ώστε έχουν αποφασίσει να παντρευτούν την ίδια ακριβώς ημέρα με διαφορά ελάχιστων ωρών, και μάλιστα η δεξίωση θα γίνει στο μέρος που ονειρεύονταν μια ζωή, στο Plaza Hotel. Όμως από ένα ολέθριο λάθος του παπά έχει προγραμματιστεί να γίνουν και οι δύο γάμοι την ίδια ώρα! Κάποια από τις δυο πρέπει να υποχωρήσει. Το όνειρο των δυο κοριτσιών εξελίσσεται σε …πόλεμο με κωμικοτραγικά αποτελέσματα και για τις δυο. Θα μείνουν φίλες υποχωρώντας ή θα τιναχτεί η φιλία τους στον αέρα για πάντα;

Σεναριο:Γκρεγκ Ντεπολ,Κεισι Γουιλσον
Ηθοποιοι:Κειτ Χαντσον,Καντις Μπεργκεν,Αν Χαθαγουει


2:
Babylon.AD
102' Περιπετεια Φαντασιας

Ένας βετεράνος που εργάζεται ως μισθοφόρος αναλαμβάνει να μεταφέρει μία γυναίκα από τη Ρωσία στη Νέα Υόρκη. Ο σκοπός όμως της μεταφοράς της του είναι άγνωστος: δεν ξέρει ότι το σώμα αυτής της γυναίκας προορίζεται να χρησιμοποιηθεί από μία θρησκευτική οργάνωση για να κυοφορήσει έναν γενετικά τροποποιημένο Μεσσία… Ο γεννημένος για δράση Βιν Ντίζελ και οι διεθνώς καταξιωμένοι Ζεράρ Ντεπαρτιέ και Σαρλότ Ράμπλινγκ ανεβάζουν τον πήχη της ταινίας ακόμη ψηλότερα.

Σεναριο:Ερικ Μπεσναρντ
Ηθοποιοι:Βιν Ντιζελ,Ματιε Κασοβιτς,Ζεραρ Ντεπαρτιε,Μισελ Γιεο,Σαρλοτ Ραμπλινγκ

3:Ο δρομος της Επαναστασης
119' Δραμα

Αμερική 1955: Ένα παντρεμένο ζευγάρι, ο Φρανκ (Λεονάρντο Ντι Κάπριο) και η Έιπριλ Γουίλερ (Κέιτ Γουίνσλετ) δεν μπορεί να συμβιβαστεί με τη ζωή που κάνει, καθώς νιώθει πως δεν έχει τίποτε κοινό με τους γείτονές του στο Κονέκτικατ, στο δρόμο της Επανάστασης, όπου κατοικεί. Ο γάμος των δύο νεαρών δοκιμάζεται καθώς, συνειδητοποιώντας πως έχουν αφομοιωθεί από το περιβάλλον και έχουν γίνει ακριβώς αυτό που απεύχονταν, έρχονται αντιμέτωποι με τις αποτυχίες και τις ανασφάλειές τους, προσπαθώντας να κάνουν μια νέα αρχή μακριά από τη μονότονη καθημερινότητά τους. Θα καταφέρουν άραγε να ξεπεράσουν την κρίση και να συνεχίσουν τη ζωή τους από εκεί που την άφησαν; Και ακόμα, μπορούν άραγε τελικά δύο άνθρωποι να ξεφύγουν από την καθημερινότητά τους δίχως να απομακρυνθούν ο ένας από τον άλλο;

Σεναριο:Τζαστιν Χειθ,Ριτσαρντ Γειτς
Ηθοποιοι:Κειτ Γουινσλετ,Σαμ Μεντες,Καθι Μπειτς,Λεοναρντο Ντι Καμπριο

Και τωρα προσεχως....!!!!!
(Για τις ταινιες Μπολτ,The Wrestler,He Just Not Than Into You και Ροζ Πανθρας 2 δεν υπαρχουν πληροφοριες.Συντομα κοντα σας.)

1:Πως να χασεις τους φιλους σου
Διάρκεια: 106 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2009
Χρονολογία παραγωγής: 2008
Είδος ταινίας: Kωμωδια
Χώρα παραγωγής: Αγγλια

Ήρωας της ταινίας είναι ο Σίντνεϊ Γιανγκ, ένας απογοητευμένος διανοούμενος που λατρεύει και την ίδια στιγμή μισεί τον κόσμο των διασήμων, της δόξας και της λάμψης. Το εναλλακτικό περιοδικό του "Post Modern Review" σατιρίζει τους αστέρες που κυνηγούν την προβολή των media και γυρίζει την πλάτη του στα trends. Έτσι, όταν του προσφέρεται δουλειά στο διαμετρικά αντίθετο, συντηρητικό, νεοϋρκέζικο περιοδικό "Sharps", παθαίνει ένα μικρό σοκ! Σταδιακά, ξεκινάει η "κάθοδος" του Σίντνεϊ στην επιτυχία και η μεταμόρφωσή του από παρείσακτο και περίγελο του κύκλου του σε έμπιστο της σταρ Σόφι Μάες. Μέσα σ' όλα αυτά, ο δεσμός του με τη συνάδελφό του Άλισον Όλσεν θα φέρει στη ζωή του τα πάνω-κάτω. Η ταινία είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο απομνημονευμάτων του Τόμπι Γιανγκ.

Σεναριο:Τομπι Γιανγκ
Ηθοποιοι:Κριστεν Νντανστ,Ττεφ Μπριντζες,Γκιλιαν Αντερσον,Μεγκαν Φοξ,Σαιμον Πεγκ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου