Site για ταινιες...

Μπειτε και γραψτε μας σχολια στο newandupcomingfilms.yooblog.gr.

Αμα θελετε να δειτε ταινιες παλιες και καινουργιες που θα βαζουμε για αφιερωματα εκει.

Μια χορηγια του newandupcomingfilms.blogspot.com

Miltos Films

Το site συντομα κοντα σας

Αναγνώστες

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009

Προβαλλομενες !!!

Λοιπον μετα απο καιρο παμε να δουμε πρωτα τις 5 προβαλλομενες στον κινηματογραφο ταινιες!

1:Αγεννητος
Θριλερ 88'

Σεναριο:Ντειβιντ Γκογιερ
Παιζουν:Γκαρι Ολντμαν,Οντετ Γιουστμαν,Μεγκαν Γκουντ

Όταν η ψυχή κάποιου νεκρού είναι πολύ σατανική, λέγεται, πως της απαγορεύεται η είσοδός της στον ουρανό και έτσι αυτή καταδικάζεται σε μια αέναη περιπλάνηση μεταξύ των δύο κόσμων, ψάχνοντας ένα νέο σώμα να αποικήσει. Κάποιες φορές μάλιστα τα καταφέρνει με ολέθριες, για τους ζωντανούς, συνέπειες…Η κατάληψη από πονηρό πνεύμα ονομάζεται ντιμπούκ (dybbuk). Ένα ανάλογο φάντασμα που ζει στο μεταίχμιο και διψά για εκδίκηση, καλείται να αντιμετωπίσει και η Κέισι, η οποία μεγάλωσε μισώντας τη μητέρα της που θεωρεί πως την "εγκατέλειψε", αυτοκτονώντας. Όταν όμως ένα δαιμονικό πνεύμα αρχίζει ξαφνικά να την κατατρέχει και να απειλεί τα αγαπημένα της πρόσωπα, η Κέισι, ζώντας έναν τρομακτικό εφιάλτη, αρχίζει και καταλαβαίνει το λόγο για τον οποίο η μητέρα της, την "άφησε" πρόωρα. Σύμμαχος στην προσπάθειά της ν'αποτάξει το Κακό είναι ο Σέντακ, ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να το σταματήσει. Έτσι, μαζί, ξετυλίγουν το παρελθόν της, φέρνοντας στο φως καλά κρυμμένα, οδυνηρά, μυστικά σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να νικήσουν και να εξορκίσουν τα φαντάσματα...


2:Απλως δεν σε γουσταρει
Πομαντικη κομεντ 130'

Σεναριο
:Αμπικον και Μακ Σιλβερσταιν
Παιζουν:Μπεν Αφλεκ,Ντρου Μπαριμορ,Τζενιφερ Ανιστον,Κρις Κριστοφερσον,Τζαστιν Λονγκ,Σκαρλετ Γιοχανσον,Τζενιφερ Κονελι

Βασισμένο στο δημοφιλές bestseller των σεναριογράφων του "Sex and the City" Γκρεγκ Μπέρεντ και Λιζ Τουτσίλο, το "Απλώς Δεν Σε Γουστάρει" μας μεταφέρει στη Βαλτιμόρη όπου μια ομάδα 20άρηδων και 30άρηδων διερευνούν τη "φύση" των σχέσεων: από τα αβαθή νερά του πρώτου ραντεβού μέχρι τα βαθιά, θολά νερά του έγγαμου βίου, αναζητούν τρόπους για να ερμηνεύσουν τις αντιδράσεις του αντίθετου φύλου... ελπίζοντας να αποτελέσουν την εξαίρεση στον κανόνα. Το καστ της ταινίας απαρτίζεται από αστέρες μεγάλου μεγέθους μεταξύ των οποίων ο βραβευμένος με Όσκαρ Μπεν Άφλεκ, στον ρόλο του Νιλ, η Τζένιφερ Άνιστον, στο ρόλο της Μπεθ, η Ντρου Μπάριμορ, στο ρόλο της Μέρι, η βραβευμένη με Όσκαρ Τζένιφερ Κόνελι, στο ρόλο της Τζανίν, ο Κέβιν Κόνολι, στο ρόλο του Κόνορ, ο Μπράντλεϊ Κούπερ, στο ρόλο του Μπεν, η Τζίνιφερ Γκούντγουιν, στο ρόλο της Τζίτζι, η Σκάρλετ Γιοχάνσον, στο ρόλο της Άννα, ο Κρις Κριστόφερσον, στο ρόλο του Κεν και ο Τζάστιν Λονγκ, στο ρόλο του Άλεξ.


3:Επιχειρηση Βαλκυρια
Περιπετεια 122'

Σεναριο:Κριστοφερ Μακουαρι,Νειθαν Αλεξαντερ
Παιζουν:Τομ Κρουζ,Τερενς Σταμπ,Τομ Γουιλκινσον,Κενεθ Μπρανα,Μπιλ Ναι,Καρις Βαν Χαουτεν

O Toμ Κρουζ και ο Μπράιαν Σίνγκερ, δημιουργός των Χ-Μen και Usual Suspects, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να παρουσιάσουν για πρώτη φορά στην μεγάλη οθόνη το ιστορικό γεγονός της απόπειρας δολοφονίας του Αδόλφου Χίτλερ. Πρόκειται για την περίφημη επιχείρηση Valkyrie, που πραγματοποιήθηκε το 1944. Μια ομάδα Γερμανών αξιωματικών, με αρχηγό τον στρατιωτικό Κλαους Βον Σταουφενμπεργκ (Τομ Κρουζ),σχεδιάζει τη δολοφονία του Φίρερ, ώστε να εξασφαλίσει τη δύναμη του στρατού και να λήξει ο πόλεμος. Συνωμοσίες, προδοσίες, ίντριγκα συνθέτουν μια περιπέτεια γεμάτη σασπένς, φέρνοντας στο φως όλα τα γεγονότα και τα πρόσωπα πίσω από μια μοναδική στιγμή της ανθρώπινης ιστορίας. Τον Κρουζ πλαισιώνουν οι Κένεθ Μπράνα ("Ο Χάρι Πότερ και η Καμάρα με τα Μυστικά") και Μπιλ Νάι ("Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Στο Τέλος του Κόσμου").
Οι ταινιες Παρβας Αγονη Γραμμη και Παραδεισος στην Δυση θα γραφτουν αυριο.Μαζι με τις προσεχως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου